Novi Sad
07.04.2011.
07:25 > 08:43
Količinu ostataka pesticida u voću i povrću u Srbiji trenutno niko ne kontroliše, jer nema novca za to.
  • ddd

    08.04.2011 18:28
    Novinari u akciju... ovo se tiče i vaše dece.
  • Dr Petrović

    07.04.2011 20:42
    Najgrozniji otrov i zločin
    Organofosfati su primarno bojni otrovi u rodu sa Sarinom, Somanom, Tabunom, Iperitom, Luizitom... teško se i sporo eliminišu, leukociti ih nose u limfne čvorove, a medicina ih na tim ( i ostalim ) mestima prepoznaje kao maligno alterisano tkivo i po sili protokola se to leči kao rak i završava onako kako se završava, tužno, žalosno i u mukama, na kojima nakupci još dodatno polivaju pesticide da zaštite investiciju i povećaju profit, a konzumenti su potrovani, najviše deca (mala kilaža na mnogo otrova) najveći % raka potiče odatle. Pri tome stradaju i polivači, Niko sretan!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna